6 efecte terapeutice ale lumânărilor parfumate
5 martie 2021

Cum ard corect o lumanare

Sunt sigura ca ti s-a intamplat deja sa cumperi o lumanare, sa o aprinzi de cateva ori si sa constati ca trebuie sa o arunci pentru ca in jurul fitilului s-a format un tunel. Imi propun ca in randurile urmatoare sa iti spun cum sa eviti o astfel de situatie.

Inainte sa aprinzi lumanarea asigura-te ca ai suficient timp la dispozitie (pentru lumanarile Bright so Glow vei avea nevoie de una pana la 3 ore in functie de dimensiunea recipientului). Nu, nu ai mare lucru de facut, nu te ingrijora! Doar ca, daca aprinzi lumanarea si o lasi sa arda 30 de minute pentru ca apoi sa o stingi, ai compromis deja durata de viata a lumanarii! Asa ca aprinde-o atunci cand nu esti pe fuga, nu planuiesti sa iesi sau sa te duci la culcare si las-o sa arda tihnit, fara sa o misti pana cand se topeste toata suprafata (ar trebui sa ai un strat de ceara lichida pe toata suprafata recipientului). Apoi, daca vrei, o poti stinge. Simplu, nu?

Ar mai trebui sa iti spun ca, desi fitilele pe care le folosim in lumanarile Bright so Glow sunt concepute astfel incat sa nu emane fum, lumanarea va fumega daca fitilul este prea lung. Atunci cand se intampla asta stinge fitilul, scurteaza-l si reaprinde lumanarea. Verifica lungimea fitilului de fiecare data inainte sa aprinzi lumanarea : ar trebui ca acesta sa iasa aiba cativa milimetri lungime (2-3 mm) pentru ca lumanarea sa nu emane fum. Ai grija sa nu scurtezi fitilul prea aproape de ceara pentru ca risti ca lumanarea sa nu se mai aprinda.

Sper ca ti-am fost de ajutor si iti doresc sa te bucuri de lumanarea Bright so Glow!

Preţuieşte în viaţă lucrurile mici, căci o lumânare va reuşi ceea ce soarele nu va putea niciodată: să lumineze când e întuneric. – Leonardo da Vinci

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *