Lumânare parfumată Spa Relaxing 200 g net
13 octombrie 2020
Odorizant de cameră Praf de Stele
14 octombrie 2020
Show all

Lumânare parfumată Spa Happy 200 g net

160,00 lei 105,00 lei

Timp de ardere: minim 40 de ore.

În stoc

SKU: BSGEOLB01 Categorie:
Descriere

Amestec de uleiuri esențiale naturale

  • Uleiul esențial de cedru cu o aromă bogată și lemnoasă are proprietăți sedative naturale și poate combate insomnia. Aroma sa stimulează secreția de serotonină contribuind astfel la un somn odihnitor și calmând sistemul nervos.
  • Ulei esențial de Ylang Ylang ce acționează în mod direct asupra sistemului olfactiv, având rolul de antidepresiv natural. Ajuta organismul să lupte împotriva stresului și este de mare ajutor pentru cei ce au probleme din cauza insomniei sau suferă de sindromul oboselii cronice. De asemenea poate avea efecte afrodisiace.
  • Ulei esențial de neroli (flori de portocal) foarte des folosit pentru normalizarea somnului. Adjuvant în eliminarea stresului, combate iritabilitatea și frica, eficient în depresie și isterie.
  • Ulei esențial de lămâie care este foarte eficient în ameliorarea stării de oboseală, nervozitate, anxietate și epuizare psihică. De asemenea ajută la curățarea căilor nazale și a sinusurilor.
  • Ulei esențial de portocale cu proprietăți antidepresive, afrodisiace, sedative. Eficient în recăpătarea libidoului. Induce senzația de calm și relaxare, nu are efecte adverse și te ajută să te echilibrezi într-un mod natural.
  • Ulei esențial de Galbanum ce asigură o respirație ușoară și este recomandat în recuperarea după șocuri emoționale, traume și depresie.
  • Ulei esențial de mimoză folosit pentru creșterea libidoului, scăderea nivelului de stres. Unele persoane îl folosesc pentru efectele sale calmante în combaterea atacurilor de panică și a anxietății.

Lumânarea Bright so Glow Spa Happy de 200 de grame este turnată integral cu ceară naturală de soia și conține uleiuri esențiale 100% naturale. Parfumul lumânărilor noastre este prezent indiferent dacă lumânările sunt aprinse sau nu, intensitatea acestuia însă este mult mai mare la aprindere.

Câțiva pași simplu de urmat atunci când ardem o lumânare: la fiecare aprindere a fitilului, de lemn sau de bumbac, lungimea acestuia trebuie să fie de maxim 3 mm sau suficient de mare pentru a putea lua foc. Lăsați lumânarea să ardă până la topirea întregii suprafețe de ceară. Dacă lumânarea afumă, stingeți-o, scurtați fitilul și aprindeți-l din nou.

Atenționări:

Nu conține parafină.

Poate provoca reacții alergice.

Nu lăsați la îndemâna COPIILOR.

Nu lăsați lumânarea nesupravegheată în timpul arderii.

Așezați lumânarea pe o suprafață aderentă și dreaptă pentru a evita accidentele.

Recipient reutilizabil (reciclabil).

Informații suplimentare
Greutate0.463 kg
Dimensiuni9 × 7 × 8 cm
Greutate neta

220 gr

Greutate brut

463 gr

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.