Lumânare parfumată cu ulei esential Uplifting 165 g net
31 martie 2021
Lumanare parfumata handmade
Relaxing
31 martie 2021
Show all

Lumânare parfumată cu ulei esential Happy 165 g net

95,00 lei 70,00 lei

35 ore de ardere

În stoc

SKU: BSGHAP724 Categorie:
Descriere
Amestec de uleiuri esențiale naturale
  • Uleiul esențial de cedru cu o aromă bogată și lemnoasă are proprietăți sedative naturale și poate combate insomnia. Aroma sa stimulează secreția de serotonină contribuind astfel la un somn odihnitor și calmând sistemul nervos.
  • Ulei esențial de Ylang Ylang ce acționează în mod direct asupra sistemului olfactiv, având rolul de antidepresiv natural. Ajuta organismul să lupte împotriva stresului și este de mare ajutor pentru cei ce au probleme din cauza insomniei sau suferă de sindromul oboselii cronice. De asemenea poate avea efecte afrodisiace.
  • Ulei esențial de neroli (flori de portocal) foarte des folosit pentru normalizarea somnului. Adjuvant în eliminarea stresului, combate iritabilitatea și frica, eficient în depresie și isterie.
  • Ulei esențial de lămâie care este foarte eficient în ameliorarea stării de oboseală, nervozitate, anxietate și epuizare psihică. De asemenea ajută la curățarea căilor nazale și a sinusurilor.
  • Ulei esențial de portocale cu proprietăți antidepresive, afrodisiace, sedative. Eficient în recăpătarea libidoului. Induce senzația de calm și relaxare, nu are efecte adverse și te ajută să te echilibrezi într-un mod natural.
  • Ulei esențial de Galbanum ce asigură o respirație ușoară și este recomandat în recuperarea după șocuri emoționale, traume și depresie.
  • Ulei esențial de mimoză folosit pentru creșterea libidoului, scăderea nivelului de stres. Unele persoane îl folosesc pentru efectele sale calmante în combaterea atacurilor de panică și a anxietății.
Lumânarea cu ulei esential Bright so Glow Happy de 165 de grame este turnată integral cu ceară naturală de soia și conține uleiuri esențiale 100% naturale. Parfumul lumânărilor noastre este prezent indiferent dacă lumânările sunt aprinse sau nu, intensitatea acestuia însă este mult mai mare la aprindere.

Câțiva pași simplu de urmat atunci când ardem o lumânare: la fiecare aprindere a fitilului, de lemn sau de bumbac, lungimea acestuia trebuie să fie de maxim 3 mm sau suficient de mare pentru a putea lua foc. Lăsați lumânarea să ardă până la topirea întregii suprafețe de ceară. Dacă lumânarea afumă, stingeți-o, scurtați fitilul și aprindeți-l din nou.

Atenționări:

Nu conține parafină.

Poate provoca reacții alergice.

Nu lăsați la îndemâna COPIILOR.

Nu lăsați lumânarea nesupravegheată în timpul arderii.

Așezați lumânarea pe o suprafață aderentă și dreaptă pentru a evita accidentele.

Recipient reutilizabil (reciclabil).

Informații suplimentare
Greutate0.400 kg
Dimensiuni9 × 7 × 8 cm
Fitile disponibile

Fitil de lemn

Greutate neta

165 gr

Greutate brut

350 gr

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.